Avantura - Voždovac Vitanovačka 27

Objekat „Avantura“ (Vitanovačka 27), nalazi se u najlepšem delu Voždovca, u bajkovitom prostoru od 400m² koji se oslanja na Osnovnu školu "Veselin Masleša".
Naš prostor je okružen velikim i lepo uređenim dvorištem koje predstavlja mirnu i tihu oazu za boravak i igru dece na svežem vazduhu.
Objekat je organizovan i funkcionalno prilagođen deci od jaslenog do predškolskog uzrasta i kao takav doprinosi kreativnom izražavanju i nesmetanom razvoju igre kroz koju se odvija vaspitno obrazovni rad. Unutrašnja opremljenost je u kombinaciji prirodnih materijala u skladu sa savremenim potrebama.
Naglašavamo naš bezbednosti sistem, video nadzor, identifikacione kartice, interfon. internet, i savremen pristup objektima.
Ono čemu stremimo je da od uređenja prostora vrtića, didaktičkog materijala, ishrane, načina rada sve bude podređeno DETETU i nauci bez koje nema opstanka čoveka na Zemlji - EKOLOGIJI

UPIS UZ SUBVENCIJU GRADA!

+381 (0)66 888 888 9

Subvencije grada

Ukoliko Vaše dete na konkursu nije upisalo državni vrtić, a državljanin je Republike Srbije i ima mesto prebivališta u Beogradu, polažete pravo da upišete privatan vrtić sa subvencijama grada.

Grupe

Mlađa Jaslena: 1-2 godine
Starija Jaslena: 2-3 godine
Vrtićka: 3-5,5 godina
Predškolska : 5,5-7 godina

Kontakt

Telefon: +381668888889

Email: info@avantura.edu.rs

 

Avantura na socijalnim mrežama:

Predškolska ustanova Avantura pruža mogućnost da upišete dete preko subvencija grada Beograda.