Više informacija na našim društvenim mrežama:

Programi i Nastava

Poludnevni Boravak

08:30 - 13:30

Celodnevni Boravak

07:00 - 18:00

Doručak

08:00

Voće

11:30

Ručak

14:00

Užina

16:00

Ishrana

Pravilna ishrana dece je jedan od glavnih uslova za očuvanje zdravlja, sprečavanje bolesti, pravilan telesni rast i duševni razvoj. Pravilna ishrana je posebno važna u predškolskom uzrastu kada dete intenzivno raste i razvija se.

Da bi se deci obezbedila zdrava, ukusna, prilagođena i zdravstveno ispravna hrana u vrtiću brine čitav tim koji se trudi da decji obroci ne budu samo zdravstveno ispravni već I maštovit I raznovrsni kao osnov za usvajanje zdravih navika u ishrani.
Kada se planira jelovnik strogo se poštuju potrebe dečjeg organizma u energetskim, gradivnim i zaštitnim materijama.

Ketering: U našem vrtiću poslužuju se 4 obroka iz jelovnika (doručak, užina, ručak I voćna užina) Ketering služba sa kojom sarađujemo ima dugogodišnje iskustvo I sertifikat za pripremu I dostavu hrane u vrtićima.

Zdravlje

Od procesa vaspitanja na ovom uzrastu neodvojiva je nega dece, kojom se održava njihova higijena i zadovoljavaju potrebe za snom, ishranom i boravkom na vazduhu, dok se interakcijom u procesu nege doprinosi socijalizaciji i opštem razvoju deteta

Nega podrazumeva i preventivnu zdravstvenu zaštitu kojom se, medicinskim metodama, čuva zdravlje dece i sprečava javljanje bolesti putem profilakse i odgovarajućim tretmanom svih faktora koji ugrožavaju dečje zdravlje.

U skladu sa tim u našem vrtiću obavljaju se redovni mesečni pregledi od strane doktora specijaliste-pedijatra koji zajedno sa medicinskom sestrom na preventivi prati I beleži razvoj svakog deteta.

Programi tokom godine:

[kliknite na ime programa za detalje]

+381 (0)66 888 888 9

Subvencije grada

Ukoliko Vaše dete na konkursu nije upisalo državni vrtić, a državljanin je Republike Srbije i ima mesto prebivališta u Beogradu, polažete pravo da upišete privatan vrtić sa subvencijama grada.

Grupe

Mlađa Jaslena: 1-2 godine
Starija Jaslena: 2-3 godine
Vrtićka: 3-5,5 godina
Predškolska : 5,5-7 godina

Kontakt

Telefon: +381668888889

Email: info@avantura.edu.rs

 

Avantura na socijalnim mrežama:

Predškolska ustanova Avantura pruža mogućnost da upišete dete preko subvencija grada Beograda.