Avantura - Banjica Pazinska 16a

Naš objekat „Avantura“ (Pazinska 16a), nalazi se u srcu Voždovca na samo par koraka od Bajfordove (Banjičke) šume. Kuća od 400m2 sa prelepo uređenim dvorištem i prostor koji obiluje prostranim svetlim sobama opremljenim edukativnim materijalima idealnim za svakodnevni dečji boravak i njihovo bezbrižno odrastanje.
Didaktički materijal i oprema prilagođena je deci uzrasta od 1 do 7 godina koje neguje, edukuje i podržava tim edukovanih medicinskih sestara vaspitača, vaspitača, pedagoga, muzičkih saradnika i ekologa.
Naglašavamo naš bezbednosti sitstem, video nadzor, identifikacione kartice, interfon. internet, i savremen pristup objektima.
Ono čemu stremimo je da od uređenja prostora vrtića, didaktičkog materijala, ishrane, načina rada sve bude podređeno DETETU i nauci bez koje nema opstanka čoveka na Zemlji - EKOLOGIJI

UPIS UZ SUBVENCIJU GRADA!

+381 (0)66 888 888 9

Subvencije grada

Ukoliko Vaše dete na konkursu nije upisalo državni vrtić, a državljanin je Republike Srbije i ima mesto prebivališta u Beogradu, polažete pravo da upišete privatan vrtić sa subvencijama grada.

Grupe

Mlađa Jaslena: 1-2 godine
Starija Jaslena: 2-3 godine
Vrtićka: 3-5,5 godina
Predškolska : 5,5-7 godina

Kontakt

Telefon: +381668888889

Email: info@avantura.edu.rs

 

Avantura na socijalnim mrežama:

Predškolska ustanova Avantura pruža mogućnost da upišete dete preko subvencija grada Beograda.